Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Rubriker

Jan 29, 2019

En ny vecka och ett nytt avsnitt av Tyngre Rubriker. Denna gång blir det diskussioner kring smärtstillande som doping, hur ofta du ska äta när du vill gå ner i vikt och en dåligt kontrollerad studier på fettlever hos ungdomar sponsrad av NuSI

Dessutom blir det en lång introduktion till varför det oftast...


Jan 22, 2019

Tyngre Rubriker ger dig denna vecka tre rubriker där ingen av dem berör antingen socker, diabetes eller lightläsk! Istället blir det diskussioner kring att många säger att de tränar men det stämmer troligen inte. Att britter slutar sina diet för att de inte får äta skitmat och att intermittent fasta möjligen...


Jan 15, 2019

Denna vecka blir det hela fem rubriker i Tyngre Rubriker och bland annat så bestämmer panelen sig för att efter det här inte diskutera sötningsmedel något mer ingående tills det faktiskt kommer någon studie som är värd att diskutera.

Förutom det här blir det även en längre diskussion kring en artikel som...


Jan 8, 2019

År 2019 är nu igång för fullt och Tyngre Rubriker är tillbaka i det gamla insmorda mönstret med de mest intressanta rubrikerna kring träning, kost och hälsa från veckan som har gått.

Denna vecka blir det diskussioner kring den franska paradoxen, en uppföljning på en studie som vi haft uppe hela två...


Jan 1, 2019

Nyårslöften är någonting som är hett varje år kring nyår och i detta avsnitt får du höra lite om vilka löften relaterade till hälsa som är vanligast i befolkningen samt vilka fel som människor oftast gör när de sätter sina mål.

Efter det kommer en diskussion kring hur fetma som ung påverkas ens risker...