Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Rubriker

Jun 26, 2018

Denna vecka blir det fyra olika ämnen i Tyngre Rubriker. En av de mest inflytelserika studierna på dagens kostråd har visat sig innehålla flera problem och den fick därför dras tillbaka för att sen publiceras i ny form. Men frågan är hur mycket man kan lita på resultaten nu?

En väldigt intressant studie på...


Jun 19, 2018

Veckans avsnitt av Tyngre Rubriker fokuserar uteslutande på kost. Allt ifrån vad vi kanske borde äta mer av, vad vi äter för lite av och vad vi hade mått bättre av att äta mindre av.

Medverkar i panelen gör Jenny ÅgrenWille ValkeaojaJacob Gudiol, Caroline MellbergJacob Papinniemi.

Hålltider

  • 00:01:27...


Jun 12, 2018

Avsnitt 91 av Tyngre Rubriker ger dig denna vecka fyra olika rubriker från den senaste veckan. Först blir det en diskussion kring träningsfrekvens vid styrketräning utgående från en ny studie där man jämfört effekten från att träna 2, 3 och 5 gånger i veckan för nybörjare.

Efter det blir det en diskussion...


Jun 5, 2018

När det gäller konditionsträning har man både erfarenhetsmässigt och studiemässigt sett att det oftast är en fördel att träna mer polariserat där träningen antingen är lätt eller väldigt tuff samtidigt som man undviker mycket av träningen i mellanskiktet som är ganska jobbig men inte maximalt...