Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Rubriker

Apr 30, 2017

Denna veckas avsnitt av Tynger Rubriker skiftar mycket i ämnen och i det längsta avsnittet hittills av podden kan du bland annat höra diskussioner kring lightläsk, forskningsfusk, hur du tillagar din mat på bästa vis och hur Stina fixade magrutor på 10 dagar.

Medverkar i panelen gör som vanligt 


Apr 23, 2017

Denna vecka diskuteras fem olika rubriker i Tyngre Rubriker med två större teman. Det första är övervikt, hur det påverkar människors hälsa och vad man kan påverka för att försöka arbeta mot övervikten hos barn.

Det andra temat är på den optimala träningen för åldrande muskler och handlar om en studie...


Apr 16, 2017

Ännu en vecka går mot sitt slut och det är dags att summera det som har hänt under veckan som gått i rubrikväg inom träning, kost och hälsa.

Medverkar gör som vanligt Caroline MellbergJenny ÅgrenWille Valkeaoja, Jacob Gudiol & Jacob Papinniemi

Hålltider

  • 00:00:00 Datum satt för Nike's försök att få...


Apr 9, 2017

Denna vecka diskuteras huruvida vegetarianer verkligen lever längre än andra människor som i övrigt lever en ganska sund livsstil. Vi tar också upp ämnena fysiska aktivitet i skolan och två närliggande ämnen kring läsk och hur fakta kring det rapporteras i media.

Medverkar gör som vanligt Caroline Mellberg


Apr 2, 2017

Denna vecka tittar panelen i Tyngre Rubriker mer ingående på fyra olika rubriker från veckan som gått.

Först ut är nyheten om att uppvärmning av palmolja kan leda till bildning av cancerogena ämnen och att nivåerna av dessa ämnen ofta är högre än önskvärt i livsmedel i butiken, bland...