Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Rubriker

Feb 26, 2019

I veckans Tyngre Rubriker diskuteras träningsvolym vid styrketräning, om incitament för mer träning på arbetsplatsen kan leda till färre sjukskrivningar och bättre mående hos de anställd och den nya serien Bota Mig på Sveriges Radio.

Dessutom diskuterar vi en lyssnar fråga kring hur man som bäst gå ner i...


Feb 19, 2019

Det har varit en vecka med flera intressanta rubriker och du får därför ett av de längsta avsnitten någonsin av Tyngre Rubriker att lyssna på denna vecka. Det blir bland annat en genomgång över hur det lätt det blir fel när forskare tar för lätt på den vetenskapliga metoden och de har en stor databas.

Det...


Feb 12, 2019

Veckas Tyngre Rubriker ger dig fyra olika ämnen. Du får bland annat höra om hur MFF använder sig av preparat för att förbereda sig inför sin match mot Chelsea, vad den nya studien på frukostens inverkan på vår vikt verkligen säger och problemet med att kändisar marknadsför en massa skräp på...


Feb 5, 2019

I veckans Tyngre Rubriker får du bland annat höra en genomgång av de klassiska och dåliga argumenten för LCHF och hur väldigt lite trappträning kan ha positiva effekter på folks hälsa.

Medverkar i panelen gör Caroline Mellberg, Jenny ÅgrenWille ValkeaojaJacob Gudiol & Jacob...