Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Rubriker

Aug 28, 2018

Två rubriker och en lyssnarfråga står på agendan i dagens Tyngre Rubriker. Först kommer en diskussion kring bäst före märkningen på mat och att Arla nu tänker upplysa sina kunder om att deras produkter oftast går utmärkt att äta även efter detta datum.

Sen följer en diskussion kring rubrikerna om att...


Aug 21, 2018

Förra veckan var en vecka där det publicerades en hel del intressanta studier och det är därför studiefokus i veckans Tyngre Rubriker där du får höra om två intressanta artiklar. En som undersökt om olika varianter av HMB har någon positiv effekt vid styrketräning för att öka i styrka och muskelmassa samt...


Aug 14, 2018

Tyngre Rubriker gör sitt 100 avsnitt och firar detta genom att köra vidare som vanligt med tillägget att det diskuteras några lyssnarfrågor.

I det här avsnittet diskuteras bland annat sambandet att personer som äter mer gluten är i lägre risk för att utveckla typ 2 diabetes och Michael Mosleys försök att...


Aug 7, 2018

Avsnitt 99 av Tyngre Rubriker avhandlar förutom Dr Mellbergs bröllop en hel del rubriker från veckan som gått. Du vår bland annat veta vad som händer i fall du drastiskt drar ner på din fysiska aktivitet i två veckor. Vad som händer när människor får äta syrsor till frukost varje dag i två veckor.

Sen...