Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Rubriker

Nov 27, 2018

Denna vecka blir det endast två rubriker för er som lyssnare. Först får du höra om hur elcyklar verkar påverka människor rent fysiologiskt och är det ett steg i rätt riktning för folkhälsan att göra elcyklar mer tillgängliga?

Efter det följer en lång diskussion (eller monolog från Jacob) kring den...


Nov 20, 2018

I veckans Tyngre Rubriker får du höra om Svenskarnas förfall när det gäller genomsnittlig kondition de senaste 20 åren och att personliga tränare är så otroligt dyra så de kommer aldrig att kunna lösa situationen.

Efter det kommer en diskussion om omega-3 och D-vitamin som kosttillskott och huruvida de kan...


Nov 13, 2018

Knappt 50 000 personer har fått testa antingen Pepsi Max sötad med sötningsmedel eller Coca Cola sötad med socker och det var fler av dem som gillade drycken med sötningsmedel.

Fredrik Nyström verkar som vanligt tycka att han vet mer än de flesta andra och många personer som ska genomgå en fetmaoperation har...


Nov 6, 2018

I detta rekordlånga avsnitt av Tyngre Rubriker får du bland annat höra om den största studien som försökt undersöka skadefrekvensen inom Crossfit. Är sporten så skadedrabbad som många tror eller har det varit lite onödigt mörka förutsägelser som hörts?

En väldigt intressant studie på styrketräning där...